• бул. „Симеоновско шосе“ 45, София, България
  • +359 89 453 1553

Вашият надежден партньор

в България

Лично отношение

Квалифициран персонал

Качество & гъвкавост

Доволни клиенти
+359 89 453 1553

Хотелската верига Феста стартира партньорство с i-Health за медицински туризъм в България

Медицинският туризъм или уелнес туризмът съществува от векове, но растежът му като жизнеспособна, зряла индустрия се ускорява по начин, подобен на разрастването на хотелската индустрия от 50-те до 80-те години на миналия век.

Днес много компании за медицински туризъм и здравни клъстери са създадени по целия свят, за да подпомогнат развитието и стандартизацията на индустрията.

В България медицинския туризъм е представен от здравна платформа i-Health в стремежа си да предложи по-добра и качествена услуга разширяваме партньорската мрежа. В тази връзка сме щастливи да споделим нашето ново партньорство с хотелска верига “Феста Хотели” .

Защо хотелското настаняване е важна част от медицинския туризъм и уелнес индустрията?

Разрастването на хотелската индустрия в България създава предпоставки за нови партньорства и възможности за предоставяне на комплексни услуги към потребителите. Хотелска верига Феста създадена през 2003 г., с доказано през годините високо качество на обслужването и личен подход към всеки гост. Благодарение на своите атрактивни локации, хотелите от веригата предлагат различни възможности за летен морски релакс, зимна ски ваканция, бизнес пътуване и широка гама от възстановителни СПА и балнео процедури.

За почитателите на морските ваканции, колекцията на „Феста“ включва три хотела в две от най-популярните дестинации на Българското Черноморие – Несебър и Поморие. Гостите на хотелска верига “Феста хотели” могат да се насладят и на планински ски ваканции в хотелите ни в к.к. Боровец, както и градски бизнес пътувания с предложенията на хотел “Феста София”, намиращ се на спокойно място в столицата.

Здравейте, как можем да Ви помогнем?