• бул. „Симеоновско шосе“ 45, София, България
  • +359 89 453 1553

Вашият надежден партньор

в България

Лично отношение

Квалифициран персонал

Качество & гъвкавост

Доволни клиенти
+359 89 453 1553

Съвети & Решения | Как да се справим с разширените вени през лятото?

Лятото може да влоши проблема с разширените вени. Подуване на крайниците и остра болка са най-честите симптоми, но може да се срещнат и други като тежест, парене, сърбеж, оток, мускулни крампи и спазми в крайниците. Ако забележите паякообразна мрежа от разширени вени със син, виолетов или червен цвят по повърхността на кожата, е време да вземете мерки.

 

🚩 Съвети | Пациенти с разширени вени

Когато сте изправени пред проблем с разширени вени, е важно да потърсите медицинска помощ от квалифициран съдов специалист, като ангиолог или съдов хирург. Предприемането на такива мерки е от ключово значение, особено при пациенти, които се сблъскват с тази ситуация за първи път. Те ще ви предоставят подходящо лечение и съвети за облекчаване на болката.

 

При диагностицирани пациенти с режим на лечение за третиране на разширените вени, е важно да спазвате препоръките на своя лекар. Това включва използването на подходящи медикаменти, които могат да включват различни групи лекарства, хранителни добавки и кремове. Редовното прилагане на предписаното лечение ще Ви помогне да контролирате симптомите и да подобрите състоянието на разширените вени.

 

🌊 Решения | Облекчаване на болката

Нашата цел е да намалим болката и да подобрим здравето на кръвоносните съдове през лятото, като използваме кремове като Троксерутин АБР Гел. Този гел укрепва стените на кръвоносните съдове (капилярите) и има положително влияние върху тях, като им придава тонус, противовъзпалително и противооточно действие.

 

✨Възползвайте се от промо код IHEALTH5% в онлайн аптека Epharma.bg и вземете Троксерутин АБР Гел с 5% отстъпка.

*Лекарствен продукт за външно приложение за лица над 18 години. Съдържа троксерутин. Преди употреба прочетете листовката.

**Не забравяйте, че консултацията с медицински специалист е от съществено значение за точна диагноза и подходящо лечение.

***TROXERUTIN ABR gel. Стъпвай леко с удоволствие с Троксерутин АБР гел! А 0123/07.07.2023

 

 

 

 

 

 

 

Здравейте, как можем да Ви помогнем?