• бул. „Симеоновско шосе“ 45, София, България
  • +359 89 453 1553

Вашият надежден партньор

в България

Лично отношение

Квалифициран персонал

Качество & гъвкавост

Доволни клиенти
+359 89 453 1553

Облекчаване на болката в следствие ревматични и мускулни болки

💡Съвети & Решения | Облекчаване на болката в следствие ревматични и мускулни болки

При ревматични и мускулни болки може да използвате подходящ гел на основата на ибупрофен и левоментол за редуциране на болката и възпалението вследствие изкълчвания, навяхвания и спортни травми.

🚩 Съвети | Ако болката стане хронична и при вече установени хронични ревматични заболявания, добре е пациентите да се посъветват с лекар специалист ортопед или ревматолог.

 🎯 Решения | ИбуМентол Гел е подходящо решение и оказва оказва противовъзпалително, болкоуспокояващо и противоревматично действие. ИбуМентол Гел представлява лекарствен продукт без лекарско предписание под формата на гел за тяло, съдържащ ибупрофен и левоментол, който се прилага за облекчаване на болката, възпалението и оттока при ревматични и мускулни болки вследствие изкълчвания, навяхвания и спортни травми. Ибупрофен принадлежи към група лекарства, наречени нестероидни противовъзпалителни средства. Те се използват за лечение на болка и повишена температура. Левоментол оказва противовъзпалително и обезболяващо действие. Подпомага действието на ибупрофен, оказва охлаждащ ефект при приложение върху кожата.

 ✨ Може да се възползвате от промо код IHEALTH5% в онлайн аптека Epharma.bg и промо код IHEALTH5 в онлайн аптека OZONE.bg за всички артикули извън месечни промоции и вземете ИбуМентол Гел

*Не забравяйте, че консултацията с медицински специалист е от съществено значение за точна диагноза и подходящо лечение.

 

 

 

Здравейте, как можем да Ви помогнем?