• бул. „Симеоновско шосе“ 45, София, България
  • +359 89 453 1553

Вашият надежден партньор

в България

Лично отношение

Квалифициран персонал

Качество & гъвкавост

Доволни клиенти
+359 89 453 1553

Ревматични и мускулни болки

💡Съвети & Решения | Ревматични и мускулни болки

Най-често срещаният въпрос при специалиста е какво да правим при възпалителни ревматични и мускулни болки?

При хронични ревматични заболявания е важно да се подходи комплексно към лечението.  Повече може да прочетете в статията, ТУК https://bit.ly/3VlfCBy

🚩 Съвети | При хронични, най-често ревматоидни болки: Важно е да се следва лечението назначено от лекуващия лекар, като се спазва и двигателна активност и хранителен режим. Стресът също не е за подценяване и ако успеете да го намалите също ще допринесе за цялостното лечение.

При мускулни болки: Необходимо е да не ги пренебрегваме, а да вземем мерки веднага след усещане на травмата, така например при тенис лакът, в следствие на претренирането на мускулните групи при фитнес тренировка или друг спорт. Първоначално с обезболяващ гел и почивка, ако няма ефект обърнете се към специалист.

🎯 Решения | ИбуМентол Гел е подходящо решение и оказва оказва противовъзпалително, болкоуспокояващо и противоревматично действие. ИбуМентол Гел представлява лекарствен продукт без лекарско предписание под формата на гел за тяло, съдържащ ибупрофен и левоментол, който се прилага за облекчаване на болката, възпалението и оттока при ревматични и мускулни болки вследствие изкълчвания, навяхвания и спортни травми. Ибупрофен принадлежи към група лекарства, наречени нестероидни противовъзпалителни средства. Те се използват за лечение на болка и повишена температура. Левоментол оказва противовъзпалително и обезболяващо действие. Подпомага действието на ибупрофен, оказва охлаждащ ефект при приложение върху кожата.

 ✨ Може да се възползвате от промо код IHEALTH5% в онлайн аптека Epharma.bg и промо код IHEALTH5 в онлайн аптека OZONE.bg за всички артикули извън месечни промоции и вземете ИбуМентол Гел

*Не забравяйте, че консултацията с медицински специалист е от съществено значение за точна диагноза и подходящо лечение.

 

 

 

Здравейте, как можем да Ви помогнем?