• бул. „Симеоновско шосе“ 45, София, България
  • +359 89 453 1553

Вашият надежден партньор

в България

Лично отношение

Квалифициран персонал

Качество & гъвкавост

Доволни клиенти
+359 89 453 1553

Ревматични и мускулни болки

💡Съвети & Решения | Ревматични и мускулни болки

Най-често срещаните въпроси при възпалителни ревматични и мускулни болки са:

Само външно ли трябва да третиране проблема? Може ли да направим комбинация за облекчаване на болката?

При хронични ревматични заболявания и мускулните болки е важно да се подходи комплексно към лечението. Повече може да прочетете в статията, ТУК –> https://bit.ly/3VlfCBy

🚩 Съвети | Първоначално с обезболяващ гел в комбинация с прах за перорален разтвор в саше може да облекчи болката както при хронични най-често ревматоидни болки, така и при мускулни болки като тенис лакът или вследствие на претренирането на мускулните групи при фитнес тренировка или друг спорт.

За по-добър ефект и в двата случая може приложите комбиниран подход с медикамент за външно третиране в комбинация с прием на обезболяващо през устата. Като комбинацията от два различни по състава си медикамента с нестероидно притовъзпалително средство се прави само от лекар специалист.

🎯 Решения | ИбуМентол Гел в комбинация с Кетопрофен АБР е подходящо решение, оказва противовъзпалително, болкоуспокояващо, противоревматично действие и помагат на организма да се справи с възпалението.

ИбуМентол Гел представлява лекарствен продукт без лекарско предписание под формата на гел за тяло, съдържащ ибупрофен и левоментол, който се прилага за облекчаване на болката, възпалението и оттока при ревматични и мускулни болки вследствие изкълчвания, навяхвания и спортни травми. Ибупрофен принадлежи към група лекарства, наречени нестероидни противовъзпалителни средства. Те се използват за лечение на болка и повишена температура. Левоментол оказва обезболяващо и охлаждащо действие. Подпомага действието на ибупрофен, оказва охлаждащ ефект при приложение върху кожата.

Кетопрофен АБР саше 50 mg представлява лекарствен продукт без лекарско предписание и съдържа активното вещество кетопрофен лизинова сол. То принадлежи към група лекарства, наречени нестероидни противовъзпалителни средства (НСПВС), които повлияват болката, възпалението и високата температура.

✨ Може да се възползвате от промо код IHEALTH5% в онлайн аптека Epharma.bg  за всички артикули извън месечни промоции и вземете ИбуМентол Гел и Кетопрофен АБР

*Не забравяйте, че консултацията с медицински специалист е от съществено значение за точна диагноза и подходящо лечение. При използване на противовъзпалителни лекарства задължително е да се консултирате с Вашия лекар!

 

 

Здравейте, как можем да Ви помогнем?