• бул. „Симеоновско шосе“ 45, София, България
  • +359 89 453 1553

Вашият надежден партньор

в България

Лично отношение

Квалифициран персонал

Качество & гъвкавост

Доволни клиенти
+359 89 453 1553

Как да се справите с болката до следващата посещение при зъболекар?

💡Съвети & Решения | 🦷Зъбоболът може да бъде много неприятен, но е важно да предприемете някои стъпки за облекчаване на симптомите, докато потърсите професионална медицинска помощ. Ето няколко важни препоръки:

🟠 Използвайте солена вода и компреси за облекчаване на болката.

🟠 Консултирайте се с лекар по дентална медицина (зъболекар) за професионално лечение.

🟠 Кетопрофен АБР може да бъде опция за облекчаване на зъбобол, след консултация с вашия зъболекар лекар.

👉Кетопрофен АБР саше 50 mg представлява лекарствен продукт без лекарско предписание и съдържа активното вещество кетопрофен лизинова сол. То принадлежи към група лекарства, наречени нестероидни противовъзпалителни средства (НСПВС), които повлияват болката, възпалението и високата температура.

🚩 Съвети | Кетопрофен АБР се използва при юноши на възраст от 16 години или повече и при възрастни за краткосрочно симптоматично лечение на лека до умерена болка и възпаление.

🎯Решения | Кетопрофен АБР е подходящо решение, оказва противовъзпалително и болкоуспокояващо действие и помагат на организма да се справи с болката или възпалението.

✨ Може да се възползвате от промо код IHEALTH5% в онлайн аптека Epharma.bg за всички артикули извън месечни промоции и вземете Кетопрофен АБР

*Не забравяйте, че консултацията с медицински специалист е от съществено значение за точна диагноза и подходящо лечение. При използване на  противовъзпалителни лекарства задължително е да се консултирате с Вашия зъболекар!

 

 

Здравейте, как можем да Ви помогнем?