• бул. „Симеоновско шосе“ 45, София, България
  • +359 89 453 1553

Вашият надежден партньор

в България

Лично отношение

Квалифициран персонал

Качество & гъвкавост

Доволни клиенти
+359 89 453 1553

Трансформация на грижите за вашата усмивка: Дентална клиника Impression Dent се интегрира в платформата i-Health

Дентална клиника Impression Dent e новият партньор на здравна платформата i-Health.

Impression Dent е модерна дентална клиника, съчетаваща в себе си водещи специалисти, иновативна и модерна апаратура и безупречно обслужване. Impression Dent предлага всички видове дентални услуги със специален фокус върху цялостното възстановяване и рехабилитация на усмивката.

Уникалният протокол за лечение от 6 стъпки, създаден от основателя на клиниката д-р Ибрахим Бялев включва пациента във всички етапи от лечебния процес, като той е наясно какво да очаква още преди началото на лечението.

Всеки новопостъпил пациент в Impression Dent получава индивидуално съдействие от персонален специалист обслужване на пациенти, които го подкрепя по време на целия процес, като подпомага организацията на всички стъпки на лечението и постоянно е на негово разположение.

Impression Dent предлага пълна гама от дентални услуги, сред които:

  • Хирургия и имплантология – цялостна рехабилитация с импланти и орална хирургия
  • Естетична стоматология – избелване, фасети, бондинг, циркониеви коронки, цялостна промяна на усмивката
  • Профилактика и терапия – всички видове терапевтични и лечебно-диагностични дейности за поддържане на здрава и красива усмивка
  • Ортодонстко лечение (деца и възрастни) – клиниката работи с най-доказаната и модерна система алайнери в света Invisalign
  • Дигитален smile design
  • Рентгенова диагностика

Клиниката и нейните специалисти са носители на множество награди през годините, сред които: „Дентална клиника на годината 2021“, Стоматолог на годината 2022“ – д-р Яна Мохаммад-Бялева, „Естетичен стоматолог на годината“ 2024 – д-р Ибрахим Бялев, като и “The impressive smile” специална награда от Code Fashion Awards 2024, Дентална клиника на годината 2024 от Prestigious Awards.

За контакти:
гр. София, ул. „Хенрик Ибсен“ 13, до Paradise center.

www.impressiondent.com

имейл: info@impressiondent.com

тел. 0886 117 887

Здравейте, как можем да Ви помогнем?