• бул. „Симеоновско шосе“ 45, София, България
 • +359 89 453 1553

Вашият надежден партньор

в България

Лично отношение

Квалифициран персонал

Качество & гъвкавост

Доволни клиенти
+359 89 453 1553

Аджибадем Сити Клиник Сърдечно-съдов център

Аджибадем Сити Клиник Сърдечно-съдов център

Acibadem City Clinic Cardivascular Center

Контакти

Сертификати

* безплатно

Обща информация

Аджибадем Сити Клиник Сърдечно-съдов център е модерно лечебно заведение на най-високо равнище не само в България, но и в целия регион. Болницата е създадена през 2012 година и в момента е най-модерната болница у нас.

Аджибадем Сити Клиник Сърдечно-съдов център е отличена с най-високия стандарт за качество и безопасност в областта на здравеопазването от Joint Commission International (JCI) и е единственото лечебно заведение у нас получило изключително престижната международна акредитация.

Лечебното заведение съчетава високотехнологично обoрудване и приложение на най-добрите лечебни практики в областта на медицината. На разположение на нашите пациенти са:

 • Диагностична апаратура и лаборатории от последно поколение, чрез които се установяват в детайли състоянието и функциите на органите без вредно влияние върху организма.
 • Модерно оборудвани клиники и сектори в основните медицински области, които прилагат световни стандарти за изследвания и лечение.
  Операционен блок и реанимация, които в максимална степен гарантират сигурността на болните по време на операции и интензивно лечение.
 • Приятелска среда за пациентите: модерни стаи с 1, 2 или 3 легла.
 • Електронна администрация на здравния процес, която пести време и гарантира пълнота и коректност на всички данни за състоянието на пациента.
 • Връзка с водещи световни медицински центрове с възможност за дистанционни консултации в реално време.
 • Хранене, съобразено със здравословното състояние и вкусовете на пациентите.

Аджибадем Сити Клиник Сърдечно-съдов център е проектирана и оборудвана с мисията да подобри достъпа на хората, които се нуждаят от медицинска помощ, до високоспециализирана болница, в която най-важно е качеството на предоставяните медицински услуги, сигурността и човешкото достойнство на пациента. Лечебното заведение е партньор на Harvard Medical School и Arizona Hearth Institute, чиито доказани специалисти обменят опит и работят съвместно с лекарите от Аджибадем Сити Клиник Сърдечно-съдов център.

Разположени в сграда на 5 етажа, лечебният комплекс разполага с с най-съвременната диагностична апаратура в страната, болничен стационар с 84 легла, 5 операционни зали и две ангиографски лаборатории. Болницата и диагностичният център са оборудвани с първия в България магнитен резонанс с ултра високо поле – 3 Тесла. Медицинският екип на Аджибадем Сити Клиник Сърдечно-съдов център включва водещи специалисти в почти всички медицински области.

Приоритет в лечението ще заемат щадящи пациента, минимално-инвазивни методи като сърдечни катетеризации, ендоскопски и ендоваскуларни процедури, интервенционални нервно-съдови процедури и периферни съдови интервенции.

Международни пациенти

Лечебното заведение обслужва както местното население, така и пациенти от чужбина – чуждестранни граждани, международни застрахователни компании и техните клиенти, корпоративни групи, медицински туристи, представители на чужди дипломатически мисии и посолства в България и региона, постоянно и временно пребиваващи на територията на нашата страна чужди граждани. Персоналът на Аджибадем Сити Клиник владее чужди езици и предлага помощ на всички нива – организиране на пътуването и виза, лечение и следлечебно подпомагане, избор на хирурзи и лечебни процедури, осигуряване на подходящо настаняване.

Аджибадем Сити Клиник Сърдечно-съдов център има изграден единен стандарт за добра медицинска практика, както и система за контрол на качеството в областта на медицинската дейност, обслужването на пациентите и обучението на лекарите, сестрите и техническия персонал.

Направления

 • Инавазивна кардиология
 • Електрофизиология
 • Кардиохирургия
 • Съдова хирургия
 • Вътрешни болести
 • Неврология
 • Анестезиология и интензивни грижи
 • Образна диагностика

Капацитет

84

Легла

8

Специализирани медицински отделения

5

Операционни зали

Галерия

Здравейте, как можем да Ви помогнем?