• бул. „Симеоновско шосе“ 45, София, България
  • +359 89 453 1553

Вашият надежден партньор

в България

Лично отношение

Квалифициран персонал

Качество & гъвкавост

Доволни клиенти
+359 89 453 1553

Николай Ненов, фармацевт и експерт по хранене

Николай Ненов, фармацевт и експерт по хранене

Фармацевт и експерт по хранене
  • Умения :
    Консултации, изготвяне на индивидуални хранителни режими
  • Адрес :
    гр. София, бул."Симеоновско шосе" 45

Обща информация

Образование и специализации

Николай Ненов е фармацевт и доказан специалист в областта на здравословното хранене и хранителните добавки с богат професионален опит. Завършил е специалност „Фармация“ в Медицинския университет – град Пловдив през 2009 година. Притежава сертификати за специалист по здравословно хранене и хранителни добавки.

Практически опит

Николай Ненов има над 14 години практически опит в сектор Фармация и над 7 години опит в изготвяне на индивидуални режими за хранене. Като опитен фармацевт, той предоставя ценни насоки и съвети относно лекарствените взаимодействия, правилната употреба на медикаменти и облекчаването на симптомите на остри и хронични заболявания. Участва в обучения и семинари по здравословно хранене, употреба на хранителни добавки и фармацевтична грижа.

Николай Ненов разработва персонализирани хранителни програми, отговарящи на индивидуални нужди, цели и здравословно състояние на всеки пациент. Предлага професионални съвети за избора и употребата на хранителни добавки, насочени към подобряване на здравето и физическата активност на пациентите, с които работи.

Практически интереси

Създател е на YouTube канала „ Healthy is Wealthy“, който е фокусиран върху здравословното хранене и използването на хранителни добавки. Чрез своя канал, той предоставя ценни съвети и информация, която помага на зрителите му да направят информирани решения относно подобряване на здравето си.

Активно пише статии и публикации, които са изпълнени с полезна информация, научно обосновани факти и практически съвети в областите на здравословното хранене и хранителните добавки. Неговите текстове са достъпни както на български, така и на английски език.

Предлагани услуги

  • Първична консултация и изготвяне на здравословен хранителен план 60 лв., без ДДС, еднократно. Времетраене 60 мин.
  • Вторична консултация 40 лв., без ДДС, еднократно, Времетраене 35 мин.
  • Програма за изграждане на здравословни хранителни навици 80 лв., без ДДС, месечно

 

ВЪПРОСНИК ЗА ИЗГОТВЯНЕ НА ХРАНИТЕЛЕН ПЛАН

Здравейте, как можем да Ви помогнем?