• бул. „Симеоновско шосе“ 45, София, България
  • +359 89 453 1553

Вашият надежден партньор

в България

Лично отношение

Квалифициран персонал

Качество & гъвкавост

Доволни клиенти
+359 89 453 1553

Здравен туризъм

Здравен туризъм

Здравен туризъм

Здравният туризъм е комплексна услуга насочена към български и чуждестранни пациенти, които са предпочели България като дестинация за техните здравни прегледи, профилактики и лечение на хронични заболявания.

България е здравна дестинация и тук може да намерите всички необходими високо квалифицирани специалисти от съответната област. Заедно с нашите партньори можем да отговорим на всички Ваши изисквания за качество на предоставената здравна услуга!

Освен подбраните специалисти и клиники, с които работим, ние можем да предоставим целия пакет от обслужване за Вас и придружаващите Ви лица.

Като част от цялостната грижа Ви предлагаме взимане от летище с подсигурен от нас автомобил, хотелско настаняване и меню според Вашите нужди. За Вас ще се грижи екипа от наши специалисти и партньори, с които работим.

Ще подсигурим целия Ви престой, за да направим Вашето преживяване максимално комфортно и сигурно, като ви разтоварим от допълнителни грижи.

Може да разчитате на нашия екип през цялото време на престоя Ви в България!

Услугата включва

  • Трансфер летище, хотел, клиника, и обратно
  • Придружител
  • Хотелско настаняване

Моля направете заявка за изброените услуги през нашия портал или ни се обадете на телефон +359 89 453 1553 и наш специалист ще се свърже с Вас.

Ще ви изготвим индивидуална оферта, спрямо вашите изисквания и потребности.

Дължимите суми се заплащат по банкова сметка на САНОМА ЕООД:

Юробанк България АД

IBAN:BG48BPBI81701606014140

SWIFT:BPBIBGSF

Здравейте, как можем да Ви помогнем?